Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - PSV!

De ene prijsvraag is de andere niet. Natuurlijk is het altijd tof om kaarten voor een wedstrijd van Ajax te winnen, maar ditmaal staan er tickets voor de topper tegen PSV op het spel!

26 oktober 2022 - 10:27
Win Kaarten 1200
Misschien sta jij wel te juichen tijdens Ajax - PSV! © De Brouwer

De concurrent uit Eindhoven komt op zondag 6 november om 16.45 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Een fijn affiche, waar we nu al zin in hebben. Slaat Ajax een serieus gat met PSV of wordt het richting de winterstop alleen maar spannender?

De Arena is voor deze kraker stijf uitverkocht, maar jij maakt toch nog kans erbij te zijn. Wij hebben namelijk tien setjes kaarten klaarliggen, die kunnen worden gewonnen door leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare!

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. We hebben 'm iets moeilijker gemaakt dan normaal. Dat mag ook wel met zo’n gaaf affiche, toch?

Je hebt tot en met dinsdag 1 november om het juiste antwoord in te zenden. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: hoeveel doelpunten scoorde Ajax in de laatste tien thuisduels met PSV in de eredivisie?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >