Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: stiftende Bergkamp vervult wens van kleine Ajacied

In onze zoektocht naar unieke beelden nemen we je graag mee terug naar de jaren negentig. De periode waarin Dennis Bergkamp nog actief was als voetballer, maar ook de tijd waarin ‘Geef Nooit Op’ nog op de televisie was. Precies deze twee dingen komen in onderstaande video heerlijk samen.

08 januari 2022 - 11:25

De iets oudere Ajacieden onder ons kennen het jeugdprogramma vast wel. In Geef Nooit Op liet Peter Jan Rens de wensen van kinderen in vervulling gaan. Van het zwemmen met dolfijnen tot stiften met… jawel, Bergkamp!

In deze aflevering is Bas Visser te gast. Hij speelt net als Bergkamp in de aanval, maar het stiften kan nog wel wat oefening gebruiken. En wie kan je beter leren stiften dan Bergkamp? Dat de oud-Ajacied in die tijd al bij Internazionale voetbalt, is geen probleem. In Geef Nooit Op kan alles.

Aanbevolen
Eindbaas Tadic genomineerd voor Fifa22 Team of the Year!

Dus hup, op naar De Meer, waar ze door Bobby Haarms richting Bergkamp worden geleid. Maar of Dennis ook tijd heeft om Bas te leren stiften? Dat blijkt nog wel een dingetje. De aanvaller staat namelijk op het punt om te vertrekken naar Italië. Pas als de kleine Ajacied zijn adem inhoudt tot hij blauw aanloopt, is Bergkamp overtuigt. 

Of Bas het stiften uiteindelijk onder de knie krijgt, zie je in bovenstaande video. De aflevering is sowieso het bekijken waard. Pure nostalgie!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >