Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eindbaas Tadic genomineerd voor Fifa22 Team of the Year!

Dusan Tadic is genomineerd als beste linksbuiten voor het ‘Team of the Year’ van EA Sports. De Serviër neemt het in een zwaar deelnemersveld op tegen onder anderen Neymar, Son Heung-min en Jack Grealish. We kunnen onze aanvoerder een handje helpen om een van de beste aanvallers van het spel te worden!

07 januari 2022 - 17:02
Tadic 1200 (1)
Voor ons is Tadic sowieso al een winnaar. © De Brouwer

Als Ajacieden kunnen we al een aantal seizoen rekenen op de steun van onze aanvoerder. Overal waar Tadic komt, roept hij dat Ajax zijn ‘droomkloeb’ is. En hij roept het niet alleen, hij laat het ook continu zien. Door zijn vele assists en doelpunten, maar ook door zich langdurig te binden aan de club waar we zo veel van houden.

Nu heeft Tadic dus onze steun nodig! De verkiezing beste linksbuiten voor EA Sports’ Team of the Year verloopt namelijk op basis van stemmen. Wij zijn uiteraard van mening dat Tadic in dit elftal thuishoort. Jij vast ook. Dus help mee het zover te laten komen. De verkiezing is begonnen en je kunt dus nu stemmen!

Mocht Tadic er met de eervolle titel vandoor gaan, dan krijgt hij ook een ultieme boost in de game Fifa22. Wat dat concreet betekent? Dat hij een van de beste spelers in het spel wordt.

Wordt vervolgd! #VoteTadic

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >