Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Blog

Tadic verdient boosterprik in Fifa22

Ik sprak laatst de twaalfjarige Jordy. Hij deed mee aan ons online Fifa-toernooi voor leden van Ajax Jonge Schare. Hij kwam ver, maar hield Dusan Tadic op de bank. ‘Te houterig’, volgens de tiener. Dat deed een beetje zeer en dus moeten we Dusan (en Jordy) helpen!

10 januari 2022 - 16:45
Blog Tadic 1200
Samen kunnen we Tadic een van de beste spelers van Fifa22 maken! © Pro Shots

Onze aanvoerder (en mogelijk belangrijkste aankoop ooit) is namelijk als beste linksbuiten genomineerd voor het ‘Team of the Year’ van EA Sports. Dat betekent dat hij bij de beste aanvallers in Fifa22 kan worden gestemd. Als dát lukt krijgt Tadic in het spel een eh… soort ‘boosterprik’, waardoor hij in één klap een van de beste spelers in de game wordt.

Dus stemmen, stemmen en nog eens stemmen! Dit moeten we gewoon met z’n allen voor elkaar krijgen. Tadic schoot Ajax al zo vaak te hulp, nu is het tijd om hem te helpen. Het schijnt dat Tadic zelf niet zo veel met videogames heeft, maar we weten zeker dat hij het prima kan waarderen als dit lukt.

Aanbevolen
Open brief: ode aan Dusan #VoteTadic

Een paar jaar geleden lukte het supporters van Borussia Dortmund nog om Marco Reus op de cover van Fifa17 te krijgen. Dat ging ook via stemmen. Laat dat maar aan de Duitsers over. EA had vast liever Lionel Messi op het hoesje gezien, maar de fans van Dortmund kregen hun zin door volop op Reus te stemmen. Zoiets kunnen wij ook.

Zelf begon ik ooit met Fifa94 op de familiecomputer. Ik dacht destijds dat een spel nooit mooier kon worden dan dat. Tadic was toen een guppie van zo’n zes jaar oud. Bizar hoe snel de tijd gaat en hoe hard de ontwikkelingen. In Fifa22 is de Ajacied amper van echt te onderscheiden. Met de hulp van Ajaxsupporters wordt hij wellicht ook een van de absolute sterren in het spel.

Dan weet ik zeker dat de twaalfjarige Jordy hem ook ‘gewoon’ in de basis opneemt. Zoals het hoort.

#VoteTadic

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >