Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees magazine Ajax Life 6 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Het is weer tijd om te puzzelen! In elke editie van ons magazine Ajax Life maak je kans op het winnen van een Ajaxshirt. Lees de zesde editie dus maar goed, want wie weet win jij straks het nieuwe thuis- of uittricot!

13 januari 2022 - 08:18
Win Shirt 1200
Win jij liever het uit- of thuisshirt? © Ajax Life

Oh, en je mag ook kiezen welk rugnummer (plus eventueel naam) je er graag op bedrukt zou hebben. Maar goed, dat komt later wel. Eerst maar eens winnen, nietwaar? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je in elk geval kans op deze prijs.

We hebben de puzzel dit seizoen iets omgegooid. Het is namelijk zaak dat je de Filippine op pagina 81 oplost. Sommige antwoorden zijn te vinden in de zesde editie van ons magazine. We zijn op zoek naar het woord of de zin in de grijze balk én die in de oplossingenbalk.

Aanbevolen
Ajax Life 6: win boek over Rep, Nederlandse voetbalhistorie of editie Hard Gras!

Heb je de oplossingen van de puzzel gevonden? Vul de juiste antwoorden dan uiterlijk donderdag 3 februari in via onderstaand formulier. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen en met de winnaar wordt contact opgenomen.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >