Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 6: win boek over Rep, Nederlandse voetbalhistorie of editie Hard Gras!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

13 januari 2022 - 08:20
Boekenal6 800
Ajax en Suriname: twee handen op één buik. © AFC Ajax

In het zesde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op het interessante boek ‘De canon van het Nederlandse voetbal’. De complete voetbalhistorie in vijftig vensters. Het toetje over de ‘zalige zaterdag’ op de amateurclub vinden we zelf het mooist. Herkenbaar en bovendien de geboortegrond van vele mooie verhalen elders in dit boek. 

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 6 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt het boek ‘Op weg naar Valencia’ te winnen. Herbeleef de roadstory van Johnny Rep naar diens nieuwe club Valencia. Een reportage uit Haagse Post (1975), nu uitgegeven in boekvorm ter gelegenheid van Reps zeventigste verjaardag. Opgetekend door zijn vriend Theun de Winter. Leespret van ’slechts’ een kwartier.

Tot slot maak je kans op de 141e editie van Hard Gras. ‘Een onbreekbare connectie,’ zo omschrijft Danielle Kliwon de band tussen Ajax en Suriname. Haar verhaal ‘Ajax is van Suriname’ is de opener van de laatste Hard Gras-editie. Een persoonlijk levensverhaal waarin ze vertelt over de sterke drieband Ajax, Suriname en haar supporterschap. Van Kwakoe tot Clarence en Kian. 

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 6 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de zesde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 3 februari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: Welke teamgenoten zou Pasveer meenemen als hij zou stranden op een onbewoond eiland?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >