Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meiden gezocht voor Ajax - FC Twente!

Heb jij zin in een tof avontuur? Mooi! We zijn namelijk nog op zoek naar ballenjongens en -meiden voor Ajax - FC Twente. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een plekje langs de lijn!

27 januari 2022 - 10:47
Ballenjongens Twe 1200
Misschien sta jij wel dicht op alle actie bij Ajax - FC Twente! © De Brouwer

De Johan Cruijff Arena is op zondag 13 februari het strijdtoneel voor deze fijne eredivisiewedstrijd. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt en jij kunt heel dicht op alle actie staan. Voel jij de energie al door je aderen gieren? Top, dan zijn we op zoek naar jou!

Je moet natuurlijk wel lid zijn van Ajax Jonge Schare om kans te maken op deze toffe prijs. En een beetje balgevoel is ook wel fijn. Het is namelijk jouw taak om de bal terug te bezorgen bij de spelers, wanneer deze buiten de lijnen is geraakt. Misschien sta jij straks wel oog in oog met Daley Blind of Steven Berghuis!

Vooralsnog is het niet duidelijk hoeveel publiek er welkom is in het stadion. Er zijn nieuwe coronaregels en Ajax moet hier nog een ei over leggen. Wij gaan er vooralsnog vanuit dat ouders/begeleiders helaas niet mee naar binnen kunnen. Dat is stom, maar het zijn de regels waar we nog altijd mee te maken hebben. Dus zorg – voor je meedoet – dat je mensen hebt die zo lief zijn om je te brengen en op te halen.

Mocht de situatie rondom corona wijzigen, dan nemen we aanvullend contact op met de winnaars. Komt goed! Snel terug naar iets leukers, namelijk de prijsvraag! Meedoen kan tot en met maandag 31 januari. Een dag later nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Welke twee Ajacieden speelden vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente?

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu voor 14 euro!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >