Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax blijkt uit vele camerastandpunten ook in ons fotoverslag weer koploper!

Heerlijke juichmomenten, een hoop consternatie en als koploper terug naar Amsterdam. Dat zijn prima ingrediënten voor een even zo fijne driepunter op bezoek bij PSV (1-2). Willen we daarvan nagenieten? En of we daarvan willen nagenieten! Dat kan met ons fotoverslag!

Door Jordy Haak
24 januari 2022 - 12:40
Fotoverslag 1200
Zoals ze in Eindhoven zo mooi zeggen: Eendracht maakt macht! © Pro Shots

Winnen in het Philips Stadion was voor Ajax alweer even geleden, maar eigenlijk wel bittere noodzaak. De macht in de eredivisie terugkrijgen, dat was het enige dat telde voor de ploeg van Erik ten Hag. Hoe maakte niet uit.

Hoewel het nog wat gezapig begon, zagen we daarna Ajacieden die de mouwen opstroopten. Brian Brobbey die eigenlijk niet meer verder kon, maar er met zijn laatste krachtsinspanningen nog wel een doelpunt uitperste. Een zeldzaam foutje van Jurriën Timber, maar ook een ploeg die na de gelijkmaker direct de rug rechtte.

Hét moment van de middag was natuurlijk het beslissende doelpunt van Noussair Mazraoui. Vooral omdat-ie zo ontzettend mooi en lekker was. Al ging het daarna vooral over de vraag of de bal ervoor nou in of uit was. Feit is dat-ie telt en daar kan niets meer aan worden veranderd.

Aanbevolen
Makkelie houdt na PSV - Ajax heerlijk college over ‘bolling van de bal’

Een hoop verontwaardiging van Eindhovense kant was het gevolg. Kunnen we enigszins begrijpen. Als het andersom was geweest, hadden wij er ook flink de pest in gehad. ‘Zo wil je toch niet winnen,’ lazen we op Twitter. Nou, om heel eerlijk te zijn, hebben we daar niet zoveel problemen mee. Deze zege voelt namelijk verdraaid lekker!

De fotografen van Pro Shots legden alles weer haarfijn vast en de leukste kiekjes hebben we verzameld voor een fraai fotoverslag. Genieten met een hoofdletter G. Of moeten we zachte G zeggen? Afijn, in ieder geval blijkt uit verschillende camerastandpunten dat Ajax na PSV-uit weer koploper is in de eredivisie.

Ben je klaar met foto’s kijken? Dan kun je hier ook nog even je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >