Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars hoopt op drietal contractverlengingen

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat Marc Overmars op zijn lauweren kan rusten. De directeur spelerszaken hoopt binnenkort drie contractverlengingen wereldkundig te kunnen maken.

08 september 2021 - 13:29
Martinez Vitesse 1200
De kans dat Martínez verlengt, is groot. © Pro Shots

Dat is mooi nieuws, waar we vrolijk van worden! Zo geeft Overmars aan dat hij met Lisandro Martínez al dicht bij een akkoord is. De Argentijnse verdediger – die in 2019 overkwam van Defensa y Justicia – heeft nog een contract tot de zomer van 2023, maar daar lijkt spoedig verandering in te komen.

“Met Martínez zijn we al heel ver, dat is praktisch rond,” vertelt Overmars aan Ajax TV. “Hij verdient het, ondanks dat hij nog twee jaar vastligt. Als een speler zich zo in het elftal speelt en belangrijk wordt, moet hij daarin mee worden gewaardeerd.”

Dat Ajax en Noussair Mazraoui met elkaar in onderhandeling zijn, is al langer bekend. Die gesprekken worden volgens Overmars snel hervat en de directeur spelerszaken heeft goede hoop eruit te komen. Al bekruipt ons een gek onderbuikgevoel, nu bekend werd dat de rechtsback naar verluidt is overgestapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola.

Aanbevolen
Overmars noemt uitblijven transfer Neres teleurstellend

“Ik geloof dat Nous graag bijtekent. Dat geeft hij zelf ook aan. Dus dan hoop je eruit te komen en het zou prettig zijn als dat op korte termijn lukt,” vervolgt Overmars. “Ik heb goede hoop dat dit gaat lukken.”

Een meer verrassende speler waarvan Overmars hoopt dat hij zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract, is Danilo Pereira. De Braziliaan keerde afgelopen zomer terug van een verhuurperiode aan FC Twente en behoort nu weer tot de selectie van Erik ten Hag. Tot een echte doorbraak in Ajax 1 kwam het nog niet.

“Hoe belangrijk hij kan worden, weet je nooit,” geeft Overmars aan. “In de zestien is er haast geen betere spits dan Danilo. Hij heeft een beetje het ‘Huntelaar-gevoel’. We proberen zijn contract te verlengen en dan kijken we wat de toekomst voor hem brengt.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >