Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Groningen! {UITVERKOCHT}

Het is weer zover! Met onze Laatste Kaarten Actie kunnen leden van Ajax Jonge Schare voor de helft van de prijs naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De toegangsbewijzen zijn populair, dus zorg dat je er snel bij bent. Klaar? Start, go!

17 september 2021 - 11:00
LKA Ajagro 1200
Fijn, juichen voor Ajax! En ook nog eens lekker goedkoop! © Björn Martens

UPDATE: UITVERKOCHT

Niets is zo leuk als het bezoeken van een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff Arena. Dat ben je vast met ons eens. We begrijpen echter goed dat wedstrijdkaartjes voor jeugdige supporters best prijzig kunnen zijn. Speciaal daarom is de Laatste Kaarten Actie in het leven geroepen. Dan kun jij lekker goedkoop naar Ajax!

Fijn toch?! Ditmaal bieden we kaartjes aan voor Ajax – FC Groningen. Beide clubs staan op zaterdag 25 september tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt. We hebben dertig kaarten beschikbaar en de bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409.

Een kaartje tik je voor 15 euro op de kop! Vanwege de populariteit van de tickets hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid.

Aanbevolen
Jeugdige Ajacieden genieten tijdens stralende ballenjongensdag!

Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met een aantal coronazaken. Dat is niet leuk, maar het is voorlopig even niet anders. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

Verder is het zaak dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Wij zorgen dat de kopers hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt.

Goed, nu snel over naar leuke dingen, want FC Groningen-thuis wil je natuurlijk vanaf de tribune meemaken. Kom snel in actie en scoor jouw kaarten via het formulier hieronder. Succes!

UPDATE: UITVERKOCHT

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >