Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters beter op dreef dan spelers in fotoverslag Ajax - PSV

Ajax verloor zaterdagavond de slag om de Johan Cruijffschaal door met 0-4 onderuit te gaan tegen PSV. Het duel werd op het veld door 'momenten' verloren, maar op de tribunes lieten de supporters zien al in blakende vorm te verkeren. Net als onze fotograaf trouwens!

08 augustus 2021 - 10:39
Fotoverslag Ajapsv 1200
Ajacieden spreken zich duidelijk uit tegen de NL League. © Björn Martens

Een wake-up call, zo noemde Erik ten Hag de hele gang van zaken tegen PSV. Reden voor paniek was er in de Johan Cruijff Arena niet direct. Daarvoor liet Ajax vóór de rode kaart van Nico Tagliafico en de tweede treffer van Noni Madueke te goed voetbal zien.

Na die bepalende momenten liep de Ajaxballon echter snel leeg en liep Ajax achter de feiten aan. Al was daar op de tribunes weinig van te merken. Niks eigenlijk. Veel supporters gingen tekeer alsof Ajax met ruime cijfers voorstond, terwijl het tegendeel toch het geval was. De spelers konden die steun bijzonder goed waarderen, vertelde Daley Blind na afloop.

Is er dan totaal geen teleurstelling zichtbaar op de beelden in ons fotoverslag? Oh, zeker wel. Fotograaf Björn Martens wist alle emoties vast te leggen, kijk maar. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >