Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Winnaar DikkeFiets krijgt prijs uitgereikt bij Arena: ‘Het is echt een beest!’

Kunnen jullie je onze prijsvraag in samenwerking met DikkeFiets nog herinneren? Nou, we hebben een winnaar! Dennis (48) uit Assendelft is de gelukkige eigenaar van de e-bike geworden. We overhandigden hem zijn prijs bij de Johan Cruijff Arena.

22 juli 2021 - 14:25
Winnaarfiets800
Haha, dit is geen klein fietsje hoor! © Ajax Life

Ajax is inmiddels weer begonnen, maar aan het begin van de zomerstop vonden we er maar niks aan zo zonder ons cluppie. Om zo snel mogelijk door die Ajaxloze periode heen te peddelen, gaven wij een e-bike van DikkeFiets weg. 

Een maandje later mochten we dan eindelijk een winnaar blij maken. We nodigden de 48-jarige Dennis uit bij de Johan Cruijff Arena, om daar zijn prijs in ontvangst te nemen. We konden de DikkeFiets ook best afleveren, maar dit is toch veel leuker?

Aanbevolen
Tips voor Ajacieden tijdens zomervakantie

“Wat een supertoffe prijs! Ik ben er echt hartstikke blij mee,” zo reageert Dennis als hij de elektrische tweewieler in zijn handen krijgt gedrukt. “Het is echt een beest van een fiets, haha! Maar ik ben echt onwijs blij dat ik deze DikkeFiets heb gewonnen.”

Na wat fraaie plaatjes te hebben geschoten, stapte Dennis met zijn fietsdrager achterop weer in zijn auto richting Assendelft. We zijn benieuwd of hij onderweg nog een specifieke rechtsbuiten op de fiets is tegengekomen… 

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >