Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Peddel jezelf door de zomerstop heen en win een DikkeFiets!

We hebben deze zomer weliswaar genoeg voetbal om naar uit te kijken, maar we zien toch liever Ajax aan het werk. Dat duurt alleen nog wel even… Om zo snel mogelijk door de zomerstop heen te fietsen, geven wij een e-bike van DikkeFiets weg!

03 juni 2021 - 09:04
Dikkefiets800 (1)
Dit lijkt ons een prima fiets om mee te touren, hoor! © DikkeFiets

De tweewielers van DikkeFiets staan bekend om hun robuuste uitstraling. Met een elektrische trapondersteuning en een laag zwaartepunt zijn de e-bikes prima geschikt voor stadsverkeer, landelijke fietstochten, het strand of in de bossen.

Je kan natuurlijk ook gewoon lekker naar de Johan Cruijff Arena peddelen! Omdat die tocht op een normale fiets niet zo makkelijk gaat, mogen wij een e-bike van DikkeFiets weggeven. Het gaat om een cruiser of lady cruiser (ter waarde van €2.245,-).

Om kans te maken op deze DikkeFiets, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Life (18+) kunnen dat tot en met 13 juni doen. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaar.

Is dat alles? Nee, zeker niet! Onze leden krijgen namelijk ook nog eens tien procent korting bij aankoop van een cruiser of lady cruiser. Je ontvangt daarnaast een gratis slot bij alle bestellingen.

De korting wordt automatisch verrekend als je naar dikkefiets.nl/ajaxlife gaat óf als je de kortingscode ajaxlife invult bij het afrekenen. Vergeet niet je lidnummer te vermelden in het opmerkingenveld. 

Prijsvraag: welke oud-Ajacied deed ooit de fameuze uitspraak over fietsen, transfers en Ajax?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >