Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic verlengt XXL-contract bij droomkloeb Ajax

Dusan Tadic en Ajax. Dat is onvoorwaardelijke liefde! Het XXL-contract van de aanvaller – dat sowieso al liep tot de zomer van 2023 – is met een extra jaar verlengd!

16 juli 2021 - 09:18
Tadic Blij 1200
Tadic is ook de komende seizoenen te bewonderen in het mooie Ajaxshirt! © AFC Ajax

Dit is lekker wakker worden, hoor! Er werd afgelopen week al volop over gespeculeerd, maar nu is het officieel: onze ‘Pak Schaal-captain’ plakt er nog een extra jaar aan vast bij Ajax en daar worden wij vanzelfsprekend erg blij van!

De afgelopen weken doken er meermaals geruchten op over een mogelijke transfer van Tadic naar AC Milan. Gelukkig werden die al snel de kop ingedrukt. “Niet te koop,” zei directeur spelerszaken Marc Overmars, terwijl de aanvoerder zelf benadrukte het liefst bij zijn ‘droomkloeb’ te blijven. Al die speculaties kunnen nu linea recta de prullenbak in.

Tadic, die afgelopen seizoen werd verkozen tot Ajacied van het Jaar, had al een contract als speler tot 2023. Die verbintenis wordt nu opengebroken en verlengd met een jaar.

Aanbevolen
Niet teleurgestelde Tadic blijft: ‘Ik wil voor Ajax spelen’

Zodoende kunnen we nog langer genieten van Tadic, die in 149 officiële duels al goed was voor 76 treffers en 70 assists. Met zijn contractverlenging onderstreept de Serviër nog maar eens dat hij helemaal op zijn plek is in Amsterdam. “Ik ben heel trots dat ik het shirt van Ajax mag dragen. Wij zijn Ajax. Wij willen alles winnen. Dat geldt voor Nederland, maar ook voor Europa. Daar moeten we alles voor doen,” sprak Tadic in De Lutte al zijn ambities uit.

Overmars voegt daar op de website van Ajax aan toe dat Tadic topfit is en in de komende jaren nog van grote waarde zal zijn voor Ajax. “Het is geen geheim dat Dusan een zeer belangrijke rol speelt voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen is hij een echte leider. Het is daarom prachtig dat we hem langer aan de club kunnen verbinden.”

Het ‘Tadic on Fire’ blijft voorlopig nog veelvuldig te horen in de Johan Cruijff Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >