Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Litmanen doopt boot van hevig verliefde Marjon

In onze jacht op unieke beelden komen we regelmatig uit bij filmpjes van Harry Vermeegen. Uit de tijd dat hij nog echt leuke dingen deed en nog niet in een ketel met hysterie was gevallen. Ook dit keer een pareltje: Harry overvalt tienermeisje Marjon op school en neemt haar mee voor een grote verrassing.

11 juni 2021 - 09:40

Totaal overrompeld is het meisje als de bebaarde regenjas zomaar haar klaslokaal binnenwandelt. Vooral als blijkt dat hij naar haar op zoek is. Haar klas tiert het uit! Het meisje is hoteldeboter verliefd op Jari Litmanen. Dat blijkt wel als Harry door haar schoolagenda bladert.

Ook op haar tienerkamer is het Jari voor en Jari na. Ze droomt zelfs over de Finse middenvelder van Ajax, zo vertrouwt ze Harry toe. Of ze dan ook zoenen? Jazeker! 

Het leuke aan deze filmpjes van midden jaren negentig? Je weet dat Litmanen ergens in het filmpje opduikt. Harry kreeg spelers altijd voor zijn lens. Het zijn tijden die vervlogen zijn en daarom is het juist zo leuk dat YouTube er is. 

Natuurlijk is Litmanen van de partij. Als de Ajacied opduikt, dan zoekt Marjon even houvast bij Harry. Is het hem echt? Oh jazeker. Nou ja, kijk maar, haha!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >