Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train in de zomervakantie als Tadic en Antony bij de Ajax Camps & Clinics

Altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de zomervakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Check snel het programma en profiteer van korting via de Ajax Kids Club.

08 juni 2021 - 09:04
Camps 1200
Trainen als Antony of Neres in de zomer? Kan hoor! © Ajax Camps & Clinics

Wil jij weten hoe het is om te trainen zoals de spelers van Erik ten Hag dat doen? Dan moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn!

Leer keepen, dribbelen of schieten tijdens speciale programma’s voor leeftijden van 6 tot en met 12 jaar. Wil jij net zo goed voorzetten leren geven als Dusan Tadic? Je leert het tijdens de Ajax Camps & Clinics.

Lijkt het jou leuk om dezelfde oefeningen te doen die Perr Schuurs en Antony ook doen? Bekijk dan snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer info. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden.

Als Ajax Kids Clublid krijg je sowieso 10 procent korting op een clinic en vijf procent korting op een camp. Have fun en kijk maar snel of er iets voor jou tussen zit!

Ben jij nog geen lid van de Ajax Kids Club? Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep en sluit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >