Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train in de zomervakantie als Tadic en Antony bij de Ajax Camps & Clinics

Altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de zomervakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Check snel het programma en profiteer van korting via de Ajax Kids Club. En wie weet krijg je bij het boeken van een Camp het inschrijfgeld wel terug!

10 juli 2021 - 09:04
Camps 1200
Trainen als Antony of Neres in de zomer? Kan hoor! © Ajax Camps & Clinics

Wil jij weten hoe het is om te trainen zoals de spelers van Erik ten Hag dat doen? Dan moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn!

Leer keepen, dribbelen of schieten tijdens speciale programma’s voor leeftijden van 6 tot en met 12 jaar. Wil jij net zo goed voorzetten leren geven als Dusan Tadic? Je leert het tijdens de Ajax Camps & Clinics.

Lijkt het jou leuk om dezelfde oefeningen te doen die Perr Schuurs en Antony ook doen? Bekijk dan snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer info. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden.

Als Ajax Kids Clublid krijg je sowieso 10 procent korting op een clinic en vijf procent korting op een camp. Have fun en kijk maar snel of er iets voor jou tussen zit!

Goed om te weten: uit alle leden die zich hebben ingeschreven voor een camp, krijgt één lid via loting het complete inschrijfgeld terug. Ajax Camps & Clinics neemt na loting contact met een deelnemertje!

Ben jij nog geen lid van de Ajax Kids Club? Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep en sluit je aan!