Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meisjes voor kraker Ajax - AZ!

Het is tijd om alvast vooruit te kijken naar zondag 25 april, 20.00 uur. Dan trappen Ajax en AZ in de eredivisie af voor een heerlijk Noord-Hollands onderonsje. En voor deze onvervalste derby zoeken we natuurlijk enthousiaste ballenjongens en -meisjes!

09 april 2021 - 11:01
Ballenjongens Ajaaz 1200
Sta jij er zo bij, vlak voor de aftrap van Ajax - AZ? © De Brouwer

De rivaliteit met AZ hoeven we niet uit te leggen, toch? Al is die vanuit Alkmaar meer voelbaar dan in Amsterdam. Bij Ajax halen we eerder de schouders op. Dat neemt niet weg dat confrontaties met AZ vaak leuk zijn. Erg leuk zelfs. Daar wil je dus bij zijn en als lid van Ajax Jonge Schare kan dat ook!

Wie weet zit er tegen die tijd wel een plukje supporters op de tribune. Daar is nog niet veel over te zeggen, maar het wordt in elk geval onderzocht. Ballenjongens en -meisjes zijn gelukkig sowieso nodig. Lijkt jou dat leuk? Kom dan snel in actie!

We zoeken drie leden die tijdens Ajax - AZ dicht op de actie willen zitten. Om kans te maken op deze dikke prijs, moet je wel eerst het juiste antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 12 april.

Voor je meedoet: het is goed om te weten dat ouders vanwege corona (vooralsnog) niet mee mogen naar binnen. Zorg dus dat je iemand vindt die je wil wegbrengen en ophalen. Dat is niet zo leuk, maar het zijn de regels waar ook wij mee te maken hebben. Mochten de regels wijzigen, dan laten we dat de winnaars uiteraard op tijd weten.

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 0-3 in Alkmaar. Wie maakte de derde Ajaxtreffer?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >