Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe 31 mei mee aan laatste digitale Ajax Life Pubquiz van seizoen!

Aan alle mooie dingen komen een einde. Zo ook aan onze pubquizzen van dit seizoen. Maar voordat we in een korte zomerslaap gaan, organiseren we nog één laatste quizavond. Omcirkel maandag 31 mei dus maar vast in je agenda!

26 april 2021 - 11:05
Pubquizmei2021 800
Hopelijk mogen we volgend seizoen weer bij elkaar komen in de kroeg! © Ajax Life

Het seizoen 2020/2021 loopt langzaam op zijn einde. Hopelijk kunnen we na de laatste wedstrijd terugkijken op een fraai voetbaljaar, met de dubbel als kers op de taart. De Ajacieden vliegen medio mei ongetwijfeld snel uit voor vakantie of het EK, maar wij gaan nog eventjes door. 

Op maandag 31 mei organiseren we de laatste pubquiz van het seizoen. Tegen die tijd zijn de terrassen wel weer geopend, maar verzamelen wij nog gewoon in ons digitale café. In het ‘echie’ is alles natuurlijk leuker, maar een pubquiz spelen in je joggingbroek heeft ook zo zijn voordelen!

We hebben via Zoom ruimte voor 55 teams, die allen vanaf 19.45 uur kunnen inbellen. Een kwartiertje later gaan we van start. In de tussentijd zorgen we dat jouw team een eigen ‘kamer’ krijgt, waar jullie kunnen overleggen zonder dat er wordt meegeluisterd door de concurrentie.

Je kunt je via het formulier hieronder opgeven als team. Eén aanmelding staat voor één team. Het doorgeven van je aantal teamgenoten is voor onze administratie, zodat we weten hoeveel Ajacieden er precies deelnemen.

Ook meedoen aan evenementen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >