Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Samba op de wallpaper, want Neres is weer helemaal terug!

Hij had er een aantal duels voor nodig, maar David Neres begint weer steeds beter in vorm te raken. Tegen PEC Zwolle (0-2) was het ouderwets genieten van samba op de vleugels. Omdat Neres heel aardig op de weg terug is, belonen wij hem met een plekje op de wallpaper!

15 maart 2021 - 10:59
Wpnerespec800
Deze plaat is al fijn, maar de bewerkte versie is nóg fijner! © Pro Shots

Het verhaal van Neres is bekend: hij raakte vorig seizoen geblesseerd aan zijn knie, kreeg keer op keer een tegenslag te verwerken en worstelde daarna flink met zijn vorm. De Braziliaan stelde tijdens zijn herstel steeds minder plezier in het spelletje te hebben. En precies dat plezier is juist hetgeen wat we zo graag bij Neres zien. 

We maakten ons als supporters soms zelfs een beetje zorgen. Wordt Neres ooit weer de oude Neres? Nou, het startschot is in ieder geval gegeven! Na een wat onwennig begin is de aanvaller weer heel aardig op de weg terug. En dat zien we graag! Want zeg nou zelf: een blije Neres is toch onze favoriete Neres? 

In Zwolle was het weer met vlagen genieten van de Braziliaan. Samba op de vleugels, zoals we dat in het verleden al zo vaak zagen. Neres beloonde zijn goede wedstrijd tegen PEC dan ook met een fraai doelpunt. Dreigend naar binnen komen, de verre hoek zoeken en… raak!

Laten we hopen dat het slechts het begin is, want we kunnen niet wachten om Neres weer volledig in vorm te zien swingen op de flanken. Op naar meer, maar in de tussentijd kun je vast genieten van een juichende Neres op de achtergrond van jouw telefoon!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >