Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Luiers verschonende Neres vindt vader zijn geweldig!

De laatste jaren stonden voor David Neres vooral in het teken van herstellen van blessures. Nu de Braziliaan weer helemaal fit is, legden we hem het spreekwoordelijke vuur aan de schenen. Supporters mochten vragen op hem afvuren en Neres gaf antwoord in het nieuwste magazine Ajax Life.

05 maart 2021 - 10:08
Neres 1200
Vader zijn is leuk! © Pim Ras

Supporters steken hun vragen vaak net effe anders in dan een sportjournalist doet en dus krijg je ook heel andere antwoorden. Zo gaat het niet altijd louter over voetbal, maar ook over de mens achter de voetballer. Zo vroeg Harald Jansen of Neres ook de luiers van zijn kindje verschoont of dat de aanvaller lekker blijft liggen, omdat hij moet uitrusten…

Neres: “Natuurlijk verschoon ik de luiers van mijn dochtertje Hope. Ik moet ook helpen. Het voelt geweldig om vader te zijn. Het is zelfs één van de mooiste gevoelens ter wereld. Ik geniet van elk moment van deze ervaring.”

Zo leren we in ons nieuwste magazine Ajax Life eveneens dat Neres zanger had willen worden als hij het niet geschopt had tot topvoetballer. En Matthieu van Tellingen was benieuwd of Neres na ‘Bem-vindo Antony’ nog eens een nummer gaat maken. “Als ik nog eens word gevraagd, dan doe ik het zeker weer!”

Zijn er dan helemaal geen voetbal gerelateerde vragen? Oh jazeker wel! Thomas Schoenmakers wilde weten of Neres het lastig vindt als hij vanaf de reservebank moet beginnen.

“Ja, dat is altijd lastig. Niet alleen voor mij, maar voor elke speler die niet in de basis staat. Maar ik kom uit een blessure. Omdat wij veel goede spelers hebben, moet ik mijn best doen om mijn plek in het elftal te verdienen. Als ik speel, dan moet ik laten zien wat ik kan.”

Wil je het hele Vragenvuur met Neres lezen? Pak dan snel Ajax Life 7 erbij. Nog geen lid? Sluit je dan snel aan. Een kennismakingslidmaatschap scoor je al voor een tientje en dan ontvang je ook ons magazine.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >