Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens/-meisjes gezocht voor Ajax - Sparta!

Ajax speelt zondagavond 21 februari tegen dé club uit Rotterdam. Natuurlijk, dan hebben we het over Sparta. Of ES-PEE-AA-EERRRR-TEE-AAA, zoals ze het daar zelf graag zingen. Als je meedoet met onderstaande prijsvraag, dan win jij misschien een plekje langs de lijn als ballenjongen of -meisje!

04 februari 2021 - 10:14
Ballenjongens 1200
Zie jij jezelf al zo in actie? © De Brouwer

De aftrap tussen de twee clubs is om 20.00 uur. Dus ja, het wordt een latertje voor onze ballenjongens en -meiden. Maar ach, wat geeft dat! Mag toch best een keer? Juist, vinden wij nou ook.

Eén ding moet je wel effe goed weten, voor je meedoet aan de prijsvraag. Door corona mag er geen publiek bij de wedstrijd zijn, maar je moet ook zorgen dat er iemand is die je wil wegbrengen en ophalen. Ouders, vrienden of familie mogen niet met je mee naar binnen. Dat is niet leuk, stom zelfs, maar het zijn de regels waar wij ons ook aan moeten houden.

Mocht de avondklok verlengd worden, geen zorgen. Wij zorgen voor een werkgeversverklaring voor deze wedstrijd.

Verder moet je natuurlijk lid zijn van Ajax Jonge Schare! Dat is logisch. Nog geen lid? Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor 14 euro. Dus sluit je snel aan!

Als ballenjongen of -meisje zit je dicht op de actie en in deze tijden heb je zelfs een extra taak. Terwijl jij kijkt naar de acties van Antony, Ryan Gravenberch en Niccoooooo Tagliaficooooo, moet je ook uitgespeelde ballen desinfecteren. Ja, echt waar! Corona!

Goed, dan is het nu tijd voor de prijsvraag. Je kunt meedoen tot en met maandag 8 februari. Winnaars krijgen een dag later bericht. Hou er bij het invullen van het formulier hieronder rekening mee dat je lidnummer uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achterop je clubcard.

Succes!

Prijsvraag: hoe vaak is Sparta Rotterdam kampioen van Nederland geworden?

  • Het formulier kon tot 8-2-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >