Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het fotoverslag van Ajax - AZ waar geen Ajacied op zit te wachten...

Fotoverslagen zonder supporters erop vinden we op voorhand al niet leuk, maar als Ajax dan ook nog eens zo labbekakkerig speelt als tegen AZ... Tja, dan is het helemaal stom. Toch laten we ons niet kennen en verzamelden wedstrijdbeelden van de 1-2-nederlaag in eigen huis. Zucht.

13 december 2021 - 09:12
Fotoverslag Ajax Az 1200
Deze plaat vonden we zelf wel exemplarisch voor de wedstrijd. © De Brouwer

“Het leek wel alsof zij het meer wilden dan wij,” was zo'n beetje de afgesproken kernboodschap bij de Ajacieden na afloop van AZ-thuis. Een conclusie waar je als supporter helemaal gek van wordt. Erik ten Hag zei het, Jurriën Timber kwam ermee en Ryan Gravenberch eveneens. Het is echt ongelooflijk.

Daley Blind stelde eerder dit seizoen al eens kribbig te balen van alle kritieken. De ene keer zouden de Ajacieden geweldig zijn en er de andere keer helemaal niks van kunnen. Hoewel we snappen wat de verdediger bedoelde, het is wél precies wat er nu gaande is. Op het allerhoogste niveau speelt de ploeg vol overgave en met geestdrift, maar een podium lager kunnen de spelers het niet opbrengen.

Aanbevolen
Ten Hag kraakt hardleers en véél te gemakzuchtig Ajax op stevige wijze

Met twaalf verliespunten tot gevolg, waarvan acht verloren in eigen huis. Missen de Ajacieden dan toch het kritische thuispubliek? Na AZ-thuis klonk geen fluitconcert, maar er was slechts gelatenheid. Dezelfde gelatenheid die de hele wedstrijd als een verlammende deken over de hele ploeg lag.

De foto's hieronder zijn van De Brouwer. Je mag na het kijken van de platen een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, maar we snappen ook als je dit laat schieten. Of je brengt een proteststem uit. Kan ook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >