Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 5: win boek Cupfighter Ajax of biografie Van Loen!

Ook dit seizoen besteden we in ons magazine Ajax Life aandacht aan nieuwe (en soms oude) boeken. We laten leden niet alleen aan het woord over hun favoriete uitgave, maar geven ook iedere editie boeken weg. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

16 december 2021 - 09:31
Boekenal5800
Een boek over negentig Ajaxseizoenen in de KNVB-beker? Prima! © AFC Ajax

In het vijfde nummer van dit seizoen lichten we twee boekwerkjes uit. Als lid van SV Ajax maak je kans op één van de onderstaande producties. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken je kunt winnen.

Allereerst maak je kans op het boek Cupfighter Ajax. Statistieken, weetjes en een schaars aantal foto’s. Dick Holstein bundelde een grappig bekerboekje van Ajax’ negentig seizoenen in de KNVB-beker. Dankzij grondige research is het boek met opgegraven anekdotes een welkome aanvulling op eerder Ajaxwerk.

Aanbevolen
Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze kerstpuzzel!

Daarnaast geven we exemplaren van Over De Rooie weg. John van Loen was maar anderhalf seizoen Ajacied, maar won in Amsterdam wel meteen de Uefa Cup in 1992. In zijn biografie praat hij vermakelijk over zijn eigen carrière en oud-teamgenoten.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 5 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vierde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 6 januari 2022. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: Welke spelregel in het voetbal zou Klaassen willen veranderen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >