Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze kerstpuzzel!

De feestdagen zijn in aantocht en dan weten onze trouwe leden wel hoe laat het is! Juist, tijd voor de Ajax Life kerstpuzzel. Je mag weer flink aan de slag tijdens de feestdagen en we hebben een fraai prijzenpakket voor je samengesteld!

16 december 2021 - 09:31
Kerstpuzzel800
Hij is er weer hoor! © Ajax Life

Onze puzzelmaker heeft weer zijn best gedaan om een uitdagende puzzel te maken. Daar komen natuurlijk de hoogtepunten van kalenderjaar 2021 in terug, maar ook je algemene voetbalkennis wordt op de proef gesteld. Reken maar dat dit een prima tijdverdrijf is zo rond de feestdagen!  

Naast een stukje bezigheidstherapie, puzzel je ook voor toffe prijzen. Zo maak je onder meer kans op tickets voor 14 de musical, Ajaxmondkapjes of een setje spelerskaarten. Dat is al prima, maar we geven ook thuis- en uitshirts weg, evenals Ajaxboeken. Verder kun je een trainingsshirt, -pak of -polo uit de thuiscollectie winnen.

Aanbevolen
Ajax Life 5: win boek Cupfighter Ajax of biografie Van Loen!

Je vindt de puzzel op pagina's 80 en 81 van het nieuwe magazine Ajax Life. Ben je uitgepuzzeld? Geef dan het goede antwoord van de oplossingenbalk door in onderstaand formulier. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kunnen dit doen tot en met 6 januari 2021. Succes!

Ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >