Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke spelers waren actief voor eerste elftallen van Ajax én RKC?

Het was even onzeker of RKC Waalwijk en Ajax elkaar zondag zouden treffen, maar inmiddels is het zeker dat de bal gaat rollen in het Mandemakers Stadion. Genoeg reden om alvast een beetje warm te draaien. Hoe kan dat beter dan met een aardig quizje? Precies!

18 november 2021 - 10:16
RKCAJA 1200
Dit zijn al twee voetballers die je zo kunt invullen! © Pro Shots

Door de jaren heen trokken veel spelers zowel het shirt van Ajax als dat van RKC over de schouders. Dat is ook meteen waar deze quiz om draait. Weet jij de spelers te noemen die minuten maakten de eerste elftallen van Ajax en de Waalwijkers?

Let wel: spelers als Michael Lamey, Fred Benson en Gregory van der Wiel tellen niet mee. Lamey doorliep wel de jeugdopleiding van Ajax, maar tot een debuut in Amsterdam kwam het nooit. Van der Wiel streek wel even neer in Waalwijk, maar tot wedstrijdminuten kwam hij door verschillende redenen niet.

Maar wie zoeken we dan wel? We verwachten dat je een paar spelers meteen opdreunt. Door de foto boven deze quiz krijg je er al twee cadeau. De rest moet je echt zelf doen. Je krijgt acht minuten de tijd om de namen die we zoeken in te kloppen. Succes!

Wordt de quiz niet goed weergegeven? Ververs dan de pagina. Daarmee is het euvel vaak meteen verholpen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >