Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax vult vliegtuig met 22 spelers voor duel met Besiktas

Geen grote verrassingen in de selectie voor het uitduel met Besiktas JK. Twee Ajacieden reizen niet mee: Edson Álvarez zit een schorsing uit en Mohammed Kudus raakte tijdens een interland met Ghana helaas weer geblesseerd. Wie er wel meegaan naar Turkije lees je hieronder.

23 november 2021 - 09:21
Besiktas Selectie 1200
Daar gaan ze weer, succes mannen! © AFC Ajax

Álvarez zal het wel een soort van prima vinden dat hij een wedstrijdje overslaat. Elke Ajacied wil spelen, maar tegen een schorsing loop je nou eenmaal wel eens aan. Ajax is na vier duels in groep C al geplaatst en daarin speelde de Mexicaan een prominente rol. Een keertje rustig toekijken is dan wel te doen.

Voor Kudus is het allemaal veel vervelender. Wederom een blessure, net nu hij op de weg terug was en Erik ten Hag hem minuten gunde. Al na een dikke tien minuten spelen met de nationale ploeg van Ghana was het klaar en het ziet er naar uit dat we de middenvelder dit kalenderjaar niet meer in actie zien.

Aanbevolen
Zo krijgt Ajax de Turkse heksenketel stil

Dus grote verrassingen zien we vooralsnog niet in de selectie van Ten Hag. Wellicht zien we die in Istanbul wél binnen de lijnen, maar het is echt nog even afwachten wat de trainer uit zijn hoge hoed tovert, nu overwintering in de Champions League al zo fraai is veiliggesteld. Waar Ajax viermaal won, daar verloor Besiktas net zo vaak. 

We zijn dus benieuwd naar wat voor duel we krijgen voorgeschoteld in het Vodafone Park.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >