Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels tot winterstop

Het zijn heerlijke tijden om Ajacied te zijn. Het gaat goed met de club en dat willen we graag zo houden. Daar hebben we wel jouw hulp bij nodig, door Ajax tijdens de resterende thuisduels tot de winterstop aan te moedigen. Hier volgt de kaartverkoopinformatie!

26 oktober 2021 - 17:34

UPDATE: DE KAARTVERKOOP VOOR SEIZOENKAARTHOUDERS IS VERLAAT NAAR 14.00 UUR!

We leven als Ajaxsupporter op een soort wit-rood-witte wolk. We genieten van het spel, de zeges en de sfeer op de tribune. Dat zijn dingen die je van dichtbij wil meemaken. En dat kan! De kaartverkoop voor de thuisduels met Go Ahead Eagles, AZ, Willem II en Fortuna Sittard gaat van start en de kans is groot dat je bij deze duels aanwezig kan zijn.

De digitale ticketshop van Ajax opent op woensdag 27 oktober om 14.00 uur de deuren voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen één kaart bijkopen. Twee of meer seizoenkaarten? Dan kun je maximaal twee kaarten bijkopen. Check de schema’s hieronder maar.

Aanbevolen
Er komt weer een Ajax Life Pubquiz in Bar Hout aan!

Direct na de seizoenkaarthouders zijn onze leden van SV Ajax aan de beurt, op donderdag 28 oktober om 10.00 uur. En we hebben goed nieuws, want je kunt voor de thuisduels met Go Ahead, Willem II en Fortuna liefst vier kaarten kopen! Dit is dé mogelijkheid om Ajax van dichtbij te zien, dus grijp je kans. Voor AZ kun je twee kaarten kopen.

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even de video hierboven, waarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax. Tijdens het personaliseren van je tickets selecteer je mede-Ajacied(en). Vervolgens ontvangt de gekozen Ajacied de kaart(en) na het accepteren in de Ajax-app. Hou er rekening mee dat je maximaal tien kaarten per bestelling kunt afrekenen.

LET OP: DE KAARTVERKOOP VOOR SEIZOENKAARTHOUDERS IS VERLAAT NAAR 14.00 UUR!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >