Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Er komt weer een Ajax Life Pubquiz in Bar Hout aan!

Onze laatste pubquiz is nog maar net afgelopen, of we organiseren alweer een volgende. Doen we gewoon! Elke laatste maandag van de maand is het raak. Omcirkel 29 november maar vast in je agenda, want dan strijken we wederom neer in Bar Hout.

26 oktober 2021 - 09:35
Pubquiznovember800
Het is weer tijd om je hersens te kraken! © Pro Shots

Het beviel ons de vorige keren uitstekend in de bar gelegen aan het Amsterdamse Houthavenpark. En als een locatie ons goed bevalt, gooien we ‘m gewoon in de herhaling. Dat gaan we dit seizoen trouwens nog twee keer doen, terwijl we ook doorgaan met de digitale variant. Wisselen we gewoon lekker af. 

Maar goed, eerst 29 november dus. We hebben ruimte voor 40 deelnemers (12 teams) in Bar Hout. De teams mogen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier man. Aangezien onze pubquizzen behoorlijk populair zijn, moet je niet te lang wachten met inschrijven. Dus hup, kom in actie!

Aanbevolen
Gezellige Ajax Life Pubquiz in Bar Hout weer groot succes!

We trappen de 29ste af om 19.30 uur. Deelnemers leggen een klein bedrag van 2,50 euro per persoon in en krijgen in ruil daarvoor een gratis drankje. Voor de winnaars liggen natuurlijk ook weer prijzen klaar. Die zijn we nog aan het regelen, maar komt heus goed!

Inschrijven voor de Ajax Life Pubquiz doe je via onderstaand formulier. Je teamgenoten hoeven niet per se lid te zijn, maar degene die inschrijft wel. Nog geen lid, maar wel meedoen aan onze evenementen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >