Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Gezellige Ajax Life Pubquiz in Bar Hout weer groot succes!

Door corona stelden we jullie geduld behoorlijk op de proef, maar onze fysieke Ajax Life Pubquiz is terug! Zeven teams streden maandagavond om de eeuwige roem in Bar Hout. Het was weer ouderwets gezellig, terwijl de hersens natuurlijk ook flink werden gekraakt. Tijd voor foto’s!

29 september 2021 - 11:24
Fotopub800
Genieten, terwijl ook de grijze massa's aan het werk werden gezet. © Pro Shots

Bar Hout beviel ons de laatste keer zo goed dat we besloten om daar gewoon opnieuw een Ajax Life Pubquiz te organiseren. Dat gaan we dit seizoen trouwens nog drie keer doen, terwijl we ook doorgaan met de digitale variant. Elke laatste maandag van de maand is het raak! 

Maar goed, deze maandagavond waren we dus in de bar gelegen aan het Amsterdamse Houthavenpark. Of het gezellig was? Natuurlijk! Onder toeziend oog van onze oud-burgemeester werden de goudgele rakkers prima aangenomen. Er werd ook hard gewerkt hoor. Of althans, de hersens werden aan het werk gezet. 

Aanbevolen
Bellen met Yakubu22, de eeuwige nummer twee van de Ajax Life Pubquiz

Onze quizmaster had weer een onwijs lastige lijst met vragen in elkaar geknutseld. Spelerspaspoorten, plaatjesrondes, het raden van historische uitslagen en noem maar op. Ga er maar aanstaan! De hersens werden flink gekraakt door de zeven aanwezige teams.

Uiteindelijk ging ‘Yakubu22’ er met de winst vandoor. Huh, is dat niet de eeuwige nummer twee van onze pubquizzen? Jazeker, maar die traditie werd maandag verbroken! Ook de teams ‘Koning Rob’ en ‘Four Little Birds’ verdienen eervolle vermeldingen. Zij werden tweede en derde. 

Voor een impressie van een leuke avond verwijzen we je graag naar de foto’s hieronder, die zijn gemaakt door Pro Shots.

Wil jij ook een keer meedoen aan één van onze pubquizzen of andere evenementen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >