Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Friese gastvrijheid en juichende Ajacieden in ons fotoverslag van Heerenveen-uit!

Een uitwedstrijd bij sc Heerenveen betekent Friese gastvrijheid, folklore en een fijn uitvak. Dat vraagt om een fotoverslag!

Door Jordy Haak
17 oktober 2021 - 11:11
Hoofdplaat Fotoverslag 1200
Of we blij zijn met het doelpunt? Ja natuurlijk! © De Brouwer

De drie punten? Die gingen zaterdagavond gelukkig mee terug naar Amsterdam. Dat maakt het plaatjes kijken extra fijn en dat doen we graag in aanloop naar het Champions League-duel met Borussia Dortmund.

Van Sébastien Haller die voor de tiende keer zijn handtekening zette onder de openingstreffer. Van het Marley-shirt, mét vogeltjes en groene kousen. En natuurlijk van de sfeer in het uitvak.

Over het spel van Ajax kunnen we kort zijn. Dat was in de eerste helft alleraardigst. Na rust leken de mannen van Ten Hag vooral te willen voorkomen dat de scouts van Borussia Dortmund met een lovend rapport naar huis gingen. Slaagden ze goed in. Bij veel Ajacieden oogde het alsof ze net een vijftig uur durende dansmarathon achter de rug hadden.

Aanbevolen
Ten Hag: ‘Dit is de Neres zoals we hem willen zien!’

Gelukkig was daar David Neres. Die knikte Ajax in veilige haven (0-2) en dus konden we nog een tweede keer juichen. Zoals Erik ten Hag na afloop al aangaf: na een interlandbreak is de overwinning het belangrijkste. Met drie punten op zak werk je immers toch fijner toe naar het vervolg van de Champions League.

Daar is de focus vanaf nu op gericht, maar niet voordat we hebben genoten van een fraai fotoverslag. Onze fotograaf De Brouwer was weer in topvorm en bracht de altijd fijne uitwedstrijd in het Abe Lenstra Stadion uitstekend in beeld.

Klaar met foto's kijken? Dan kun je ook nog je stem uitbrengen op de Ajacied van de wedstrijd. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >