Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meiden gezocht voor Ajax - Willem II!

Heb jij donderdagavond 28 januari al iets te doen? Nee? Mooi, dan is het zaak om mee te doen aan deze toffe prijsvraag. We zoeken namelijk ballenjongens en -meisjes voor het thuisduel met Willem II. Aftrap om 21.00 uur.

14 januari 2021 - 11:17
Ballenjongens Ajawil 1200
Geef toe, dit is best stoer allemaal! © De Brouwer

Voetballen op donderdagavond…? Dat doet Ajax toch vooral tegen Europese clubs? Ja, dat is zo, maar af en toe zit er een doordeweeks potje eredivisie bij. En ook bij die wedstrijden hebben we de hulp van onze Ajax Jonge Schare-leden hard nodig.

Ook tegen Willem II moet Ajax het doen zonder de aanmoedigingen van supporters op de tribune. Onze stoere ballenjongens en -meiden hebben dus flink geluk dat ze nodig zijn, want vlak achter de reclameborden maken zij alle actie van dichtbij mee.

In tijden van corona heb je als ballenjongen/-meisje zelfs een extra taak. Je desinfecteert de uitgespeelde ballen namelijk ook. Mondkapje voor en alles! Nou ja, zie de foto hierboven maar voor het plaatje. Zo ziet dat er dus uit. Toch best stoer, nietwaar?

We zoeken drie winnaars van 12 tot en met 17 jaar. Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag moet je wel lid zijn van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Sluit je dan snel aan. Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor maar 14 euro.

Goed om te weten: het is de bedoeling dat je vader en moeder je wegbrengt en ophaalt. Dat is niet leuk, maar wij moeten ons ook houden aan de coronaregels. Het is helaas niet anders!

Goed, dan is het nu hoog tijd voor de prijsvraag. Meedoen kan tot en met maandag 18 januari. De winnaars krijgen een dag later bericht. Hou er bij het invullen van onderstaand formulier rekening mee dat je lidnummer uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achter op je clubcard.

Succes!

Prijsvraag: In december van dit seizoen speelde Ajax in Tilburg met 1-1 gelijk tegen Willem II. Welke Ajacied scoorde en pakte een gele kaart?

Let op: deelname alleen voor Ajax Jonge Schare leden

Geboortedatum: *
Antwoord prijsvraag: *

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >