Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wonderlijk: boek online een persoonlijke boodschap van Lang of Swart

Wij bij Ajax Life gaan heus echt met onze tijd mee hoor, zeker wel. Toch krabden we heel effe achter onze oren toen we werden geconfronteerd met het concept ShoutOut. Tegen betaling kun je Noa Lang een persoonlijke videoboodschap laten inspreken!

30 september 2020 - 08:44
Lang 1200 (1)
Lang, voor al je felicitatieboodschappen! © Ajax Images

Hip, hipper, hipst! Wil je de 21-jarige Lang een felicitatie of leuke tekstboodschap laten inspreken? Dat kan allemaal. Kost vijftig eurootjes en dan gaat de aanvaller van Ajax zijn best doen om een persoonlijk woordje tot je te richten.

Dat alles gebeurt via het platform SchoutOut en daar troffen we de Ajaxvoetballer aan, die eh, heel enthousiasmerend laat weten dat hij te boeken is. Ik weet je bent te huur, voor een klein bedrag per uur. Zoiets.

Wonderlijke zaken! Eens zien wat Lang te vertellen heeft: “Hallo iedereen, ik ben Noa Lang en ik ben voetballer. Enne, vanaf nu ben ik bereikbaar via de shoutout.vip. Mochten jullie leuk filmpje, felicitatiefilmpje of wat dan ook van mij willen. Groetjes!”

Je kunt dus iemand verrassen met een ShoutOut van Lang. Hoe het werkt? Simpel. Je vult in voor wie de persoonlijke boodschap is en wat Lang allemaal moet vertellen. Dat kan in het tekstvakje ‘Wat wil je dat Noa vertelt?’

Ben je klaar met invullen, dan druk je op de bestelknop en schiet je het betaalproces in.

Maar er is meer. Er is immers altijd meer. Want als je denkt dat SchoutOut louter iets is voor hippe jonge voetballers, dan zit je mis. Niemand minder dan Sjaak Swart, Mister Ajax en bondsridder van de KNVB, is te huur op het platform.

Sjaak is wel effe een tikkie duurder dan Lang. Voor een videoboodschap van Swart tik je namelijk 75 euro af. Baas boven baas.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >