Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life Podcast #2 - Transfermarkt: 'Dest was geen gemakkelijk kereltje'

Het is alweer twee weken geleden dat we onze Ajax Life Podcast hebben gelanceerd. En dus is het hoog tijd voor de tweede aflevering. Die tweede aflevering valt middenin de slotweek van de open transfermarkt en dus is het hoofdonderwerp wel duidelijk: wie gaat, wie blijft, wat moet er nog gebeuren?!

29 september 2020 - 16:29
Destpodcastcar
Dest naar Barcelona, wat is het hoe en wat?! © Pro Shots

Weet je wat het gekke is als je over Ajax babbelt... dat de tijd vliegt! Echt, het is ongekend. Voor je het weet, ben je zo een uurtje verder. De podcast duurt daarom een tikje langer dan we in ons hoofd hadden, maar wat geeft het? Helemaal niks, want we doen niks liever dan over de club spreken!

En er valt onwijs veel te bespreken. Het is haast niet bij te houden. En als je onderwerp A denkt te hebben behandeld, valt er altijd een opmerking extra te plaatsen. En nog één. Plus nog eentje! Kortom, zo kom je aan een aflevering van 56 minuten. Lekker toch?

Van supporters, voor supporters en door supporters! Dat is het uitgangspunt in onze podcast, maar soms moeten we onze horizon iets verbreden. Daarom hebben Daniel Dekker en Amber Roner twee gasten in de show. We bellen met zaakwaarnemer Guido Albers en spreken Ajacied van het eerste uur David Endt.

Endt heeft een nog jonge Sergiño Dest begeleid en kan vertellen wat voor mannetje het eigenlijk is, zo in aanloop naar zijn toptransfer naar FC Barcelona. Wat ziet Barcelona in Dest? En is hij er klaar voor om zo'n stap te zetten? Wat zijn de valkuilen? Endt geeft een kijkje achter de schermen.

Albers deelt de ins en outs van het vertrek van Donny van de Beek. Alles was in kannen en kruiken met Real Madrid, maar toen kwam corona... en dus hapte Manchester United toe. Ook deelt Albers waarom hij geen nieuwe 'nummer zes' naar Ajax brengt en stipt hij de kwaliteiten van Hans Hateboer aan.

Verder maken we ons helaas op voor een periode Ajax thuis voor de buis en vertellen supporters in de Babbelbox hoe de selectie ervoor staat en waar Ajax in hun ogen nog behoefte aan heeft. De afsluiter wordt uiteraard weer verzorgd door buschauffeur Piet.

Dus... je moet luisteren, gewoon doen! Klik hier voor aflevering 2!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >