Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win thuisshirt Eiting met handtekening!

Carel Eiting heeft Ajax tijdelijk verlaten voor een avontuur bij Huddersfield Town. Dat vinden we eigenlijk best jammer en we wensen hem veel succes. De Ajax Jonge Schare-ambassadeur van vorig seizoen liet nog wel een fraai thuisshirt achter met zijn handtekening erop. Die kun jij nu winnen!

24 september 2020 - 12:18
Eiting 1200 Shirt
Wie weet zien we Eiting nog wel terug bij Ajax... © Ajax Jonge Schare

Je maakt kans als je tenminste lid bent van Ajax Jonge Schare en het juiste antwoord geeft op onderstaande prijsvraag. Het gaat dus om het thuisshirt met rugnummer 8 en de naam van Eiting, zoals je op de foto kunt zien. Oh ja, het is maatje 'large'.

Eiting heeft er met stift een krabbeltje op gezet, terwijl Ryan Gravenberch de nieuwe Ajax Jonge Schare-ambassadeur werd. We hadden dit shirt al veel eerder willen weggeven en Eiting daarbij willen betrekken. Dan had de Ajacied zelf zijn shirt kunnen geven tijdens een meet and greet.

Dat kon helaas niet doorgaan, omdat Eiting geblesseerd raakte. Maar goed, het shirt ligt hier nog en we maken er graag iemand blij mee! Meedoen kan tot en met vrijdag 2 oktober.

Prijsvraag: met welk rugnummer gaat Eiting bij Huddersfield Town spelen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare, sluit je dan snel bij ons aan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >