Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Vitesse!

Ben jij lid van Ajax Life, Ajax Jonge Schare of de Ajax Kids Club? Lees dan razendsnel door, want wij geven een aantal setjes kaarten voor het thuisduel met Vitesse weg aan leden die het juiste antwoord insturen op onderstaande prijsvraag!

21 september 2020 - 10:28
Feestje 12000
Zien we deze beelden tijdens Vitesse-thuis ook? © Pro Shots

Zoals je als lid van de Supportersvereniging weet, mogen momenteel alleen seizoenkaarthouders naar de thuisduels in de eredivisie. Wie naar welke wedstrijden gaat, is door loting bepaald. Dat is begrijpelijk, maar natuurlijk jammer voor onze leden zonder seizoenkaart.

Toch bieden we mogelijk een pleister op de bloedende wond: als Supportersvereniging Ajax nemen we elk jaar seizoenkaarten af bij de club. Deze gebruiken we elke thuiswedstrijd om vele leden blij te maken door het winnen van kaartjes. Dit maakt dat je nu als lid kans maakt op een setje kaarten voor Vitesse-thuis. Deze pot wordt zaterdag 26 september gespeeld en begint om 21.00 uur.

Goed om te weten: de kaarten die wij verloten, gaan dus niet ten koste van seizoenkaarthouders die niet ingeloot zijn. Het gaat dus om plekken die wij jaarlijks zélf afnemen. Het is dus niet zo dat een seizoenkaarthouder thuis zit omdat wij een winnaar kiezen.

Goed, winnaars moeten wel rekening houden met een aantal zaken. Normaliter vragen we van onze winnaars om te zingen en te springen, want Ajax volop steunen is goed. In deze coronatijden gaat echter veel anders. Daarover heeft iedereen wel kunnen lezen. Feit is dat al onze leden kunnen meedoen aan deze prijsvraag.

Mocht je één van de gelukkige winnaars worden, dan is het goed om te weten dat het om een setje van twee kaarten naast elkaar gaat. De winnaar mag dus alleen iemand uit het eigen huishouden meenemen.

Oké, tot zover de extra toelichting. Het is nu zaak om scherp te zijn, want we verlangen natuurlijk wel het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 22 september. De winnaars krijgen een dag later per e-mail bericht.

In die berichtgeving leggen we ook uit hoe je als winnaar aan je setje kaarten komt. Duidelijk is in elk geval dat dit via de officiële Ajax-app gaat. Komt allemaal goed!

Prijsvraag: voormalig Ajacied Riechedly Bazoer speelt voor Vitesse. Tegen welke ploeg maakte hij zijn officiële debuut voor Ajax 1?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan en profiteer van deze en andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >