Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win drive-in plek voor Ajax - RKC op bioscoopscherm!

Het fenomeen drive-in bioscoop ken je vast wel en precies daarover hebben we nieuws! Je kunt Ajax - RKC namelijk vanuit je auto kijken op een groot LED-bioscoopscherm met uitzicht op de Johan Cruijff Arena. Wij geven bovendien een plek weg!

14 september 2020 - 16:38
Drive In 1200
Zo kun je Ajax ook prima volgen. © De Brouwer

Natuurlijk kijk je Ajax het liefst in het stadion, maar gezien alle coronamaatregelen is dat allemaal even niet zo eenvoudig. Een alternatief is de Pathé drive-in bioscoop bij Borchland. Vanuit je eigen auto kun je live de wedstrijd volgen met live-commentaar van Fox Sports via de autoradio.

Natuurlijk, deze coronatijden zijn ingewikkeld en rot, maar de initiatieven die worden bedacht om de pijn te verzachten zijn best leuk! Een natje en een droogje terwijl je in de auto de wedstrijd volgt? Dat werkt makkelijk: je krijgt bij de ingang een QR-code om snacks en drankjes te bestellen. Je bestelling wordt dan – geheel coronaproof – naar je vierwieler gebracht.

Er staan momenteel twee drive-ins van Ajax op het programma. De volgende duels worden live op het grote scherm gebracht, terwijl supporters hun bolide strategisch voor het scherm parkeren:

  • Zondag 20 september 16.45 uur: Ajax - RKC Waalwijk
  • Zaterdag 26 september 21.00 uur: Ajax - Vitesse

Er is plek voor 130 auto’s per wedstrijd en de kosten per auto bedragen 22,50 euro. Je leest hier meer over het bestellen van kaartjes.

Wil je kans maken op een gratis parkeerplek voor het grote scherm tijdens Ajax - RKC Waalwijk? Geef dan het juiste antwoord op de volgende prijsvraag. Meedoen kan tot en met woensdag 16 september. Een dag later bellen we de winnaar.

Prijsvraag: wat is de geboorteplaats van Andre Onana?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >