Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
LVCCAL

Voorrang kaartverkoop

Met je Ajax Life Clubcard kun je kaartjes kopen voor wedstrijden. Je krijgt zelfs voorrang op op andere Ajaxsupporters bij de losse kaartverkoop.

Lvevenementen

Exclusieve evenementen

Voor de volwassen leden organiseren we ook leuke evenementen. Zo kun je voetballen in de Johan Cruijff Arena en ontmoet je jouw Ajaxhelden tijdens Café Ajax Life.

Lvprijzen

Kans op gave prijzen

Houd jij onze site en social media in de gaten? Als lid van Ajax Life maak je kans op gave prijzen! Wat dacht je van een gesigneerd shirt of een Meet & Greet?

Lvrondleiding

Rondleiding met korting

Wil je even gluren in de kleedkamer? Als lid van Ajax Life krijg je 50 procent korting op de stadiontour in de Johan Cruijff Arena (maximaal vier kaarten per clubcard).

Lvsvajax

Wat doet SV Ajax?

Wil jij weten wat de Supportersvereniging Ajax voor haar leden en de overige Ajaxsupporters doet? Check dan ons jaaroverzicht in videovorm.

Lvmagazine

Het magazine Ajax Life

Blijf op de hoogte van alles bij de club Ajax en van de ontwikkelingen op supportersgebied. Het magazine Ajax Life ontvang je tien keer per seizoen.

Lvkaarten

Win wedstrijdkaartjes

Als lid van Ajax Life maak je kans op wedstrijdkaartjes voor een thuiswedstrijd. Hou dus goed onze prijsvragen en onze nieuwsbrief in de gaten!

Lvfanshop

Goedkopere fanartikelen

Het nieuwe thuis- of uitshirt hebben? Als lid van Ajax Life krijg je op vertoning van je clubcard 10 procent korting op alle artikelen in de Ajax Fanshop of online.

Voetbalfabriek1250

Korting bij De Voetbalfabriek

Alle leden van SV Ajax krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek, waar jong en oud kan zich helemaal kan uitleven. Voetbalplezier gegarandeerd!

VEELGESTELDE VRAGEN

Normaal gesproken is het kopen van wedstrijdkaartjes na een paar dagen mogelijk. Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax

Als er al iemand in jouw gezin lid is en Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je tot het einde van het seizoen 17,50 euro. Je ontvangt dan geen magazine. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

Het aanvragen van de clubcard duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug, inclusief barcode en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 088  183 1900, optie 3. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl.

Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen en wedstrijdkaarten kopen.

Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.