Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Sparta-uit met SV Ajax en Poules en maak kans op toffe prijzen!

Het is weer tijd om je glazen bol uit de kast te pakken! Ook tijdens het seizoen 2020/2021 bieden SV Ajax en Poules.com jou weer de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Nu we de nodige oefenpotjes achter de rug hebben, is het tijd voor het echte werk!

12 september 2020 - 15:49
Poulesspaaja800
Vul jij Promes in als doelpuntenmaker? © Pro Shots

De eredivisie gaat eindelijk weer van start en daarmee komt er ook een einde aan de oefenperiode van onze SV Ajax Poule. Je hebt de oefenpotjes kunnen gebruiken om even in te komen, maar vanaf zaterdagavond spelen we voor het echie! Haal je glazen bol dus uit de kast en gebruik jouw voorspellende gaven om toffe prijzen te winnen!

Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Pakt Ajax zondag eindelijk weer eens een driepunter tijdens de seizoensopener? De keuze is aan jou!

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner proberen te voorspellen. Kan PEC Zwolle bijvoorbeeld stunten tegen Feyenoord, of weet Arjen Robben met FC Groningen zijn oude werkgever PSV pijn te doen?

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.

Voordat je mee kunt doen met onze SV Ajax Poule, moet je eerst even onze app downloaden. Ga vervolgens in het menu (Android) naar Poules, of klik het tabje De Tribune (iPhone of iPad) aan. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden, dat kan op basis van je lidnummer. Als je liever op een website voorspelt, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >