Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat je horen en geef je op voor het SV Ajax Ledenpanel!

Misschien kom je wel eens tegen dat leden van Supportersvereniging A of B vinden. Maar wie weet ben jij wel van mening C. Nou, die mening kun je laten horen! Hoe? Door je op te geven voor het SV Ajax Ledenpanel en zo nu en dan een enquête in te vullen. Wij zouden het wel weten!

11 september 2020 - 10:59
2021Ledenpanelcar
Extra ouwehoeren over Ajax, wie wil dat nu niet?! © De Brouwer

Zet verschillende Ajacieden bij elkaar en de kans is groot dat je op uiteenlopende meningen stuit. En toch vinden we altijd wel weer een middenweg, waarna we vooruit kunnen. Dat is precies zoals het hoort, maar we kunnen ons voorstellen dat jij graag beter gehoord wilt worden.

Dit heb je helemaal zelf in de hand en je hoeft er niet eens zo gek veel voor te doen. Ook dit seizoen kunnen onze leden zich weer aanmelden om mee te doen aan het SV Ajax Ledenpanel. Geef je mening en help onze vereniging te verbeteren! Als je volwassen bent, kun je hier meedoen.

Het klinkt leuk, een panel, maar wat mogen jullie daar als lid en mogelijk deelnemer van verwachten? We willen het panel het liefst maandelijks raadplegen, steeds over een bepaald thema, zoals stadionbezoek, onze media-uitingen, evenementen, het lidmaatschap, maar ook actuele thema’s.

Het nieuwste thema behelst alles rondom podcasts, waarover je kunt lezen in het magazine. Over elk thema krijgen we uiteindelijk een uitgebreide rapportage, waarop we kunnen voortborduren. Uiteraard krijgen de panelleden als eersten onze bevindingen te horen, daarna brengen we de andere leden op de hoogte, via ons magazine Ajax Life en onze website.

Ben je lid van SV Ajax en achttien jaar of ouder? Dan kun je je hier aanmelden voor het SV Ajax Ledenpanel. Jouw mening telt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >