Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

80 procent van seizoenkaarthouders F-side heeft geen trek in thuisduels

Ongeveer 80 procent van de seizoenkaarthouders van de F-side heeft aangegeven de eerste vier thuisduels links te laten liggen. Dit is het resultaat van een inventarisatie van Ajax, vooruitlopend op de loting voor het verdelen van de beschikbare kaartjes.

09 september 2020 - 16:00
Tachtigprocentcar
De stoeltjes op F blijven helaas leeg... © De Brouwer

De F-side had een oproep gedaan aan zijn seizoenkaarthouders om niet mee te doen aan de loting. Zoals aangegeven blijft het sfeervak namelijk leeg, omdat er geen sfeer valt te maken en de beleving in coronatijd totaal anders is dan onder normale omstandigheden.

Het stond seizoenkaarthouders echter vrij om hun voorkeur door te geven via het account bij 'Mijn Ajax'. De F-side heeft zo'n 5000 seizoenkaarthouders, van wie er 3900 gehoor gaven aan de oproep en actief hebben laten weten geen kaartje te willen voor één van de vier thuisduels.

Ongeveer 600 seizoenkaarthouders hebben niet gereageerd, terwijl een minderheid van 550 heeft aangegeven wel graag een thuiswedstrijdje in de eredivisie te willen meepakken. Ajax zoekt naar mogelijkheden om deze supporters onder te brengen in een ander gedeelte van het stadion, bijvoorbeeld het uitvak.

Zodra de loting heeft plaatsgevonden, en jij geen keuze hebt gemaakt of hebt aangegeven dat jij wél één van deze vier thuisduels wilt bijwonen, ontvang jij persoonlijk bericht van Ajax. Dit geldt voor zowel leden van de F-side als seizoenkaarthouders van de overige vakken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >