Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic schiet Ajax naar bekerzege en zichzelf naar plek op wallpaper!

Zijn we alweer een beetje bijgekomen van een ‘crazy night’? Pfoe, we weten nog steeds niet precies wat er woensdagavond allemaal gebeurde in de Johan Cruijff Arena. Twee dingen zijn in ieder geval zeker: Ajax bekert door en we hebben weer een fijne wallpaper voor je klaarstaan!

17 december 2020 - 10:38
Tadicwallpaperutrecht800
Scroll snel naar onder voor de opgepoetste versie van deze plaat! © Pro Shots

We weten dat potjes tegen FC Utrecht nog wel eens gek kunnen uitpakken, maar wat er woensdagavond allemaal gebeurde, had echt niemand zien aankomen. Negen doelpunten, arbitrale blunders, een foutenfestival en een winnende goal in de slotminuten. Erik ten Hag plakte het etiket ‘crazy night’ op de wedstrijd en dat lijkt ons een prima omschrijving.

We hadden er na zo’n tachtig minuten eigenlijk niet meer op gerekend, maar Ajax trok toch nog aan het langste eind. En hoe! Twee prachtgoals van Zakaria Labyad en Dusan Tadic in de slotfase brachten de Ajacieden naar de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Vooral de winnende treffer van Tadic mocht er wezen. Wat een kanonskogel! De aanvoerder wil nog wel eens gul zijn in het afspelen van ballen, maar nu ging de Serviër eens voor eigen kans. Dribbelen, de bal goedleggen, kijken waar de keeper staat en… uithalen! Boem, hangen, doelpunt!

Zo schoot Tadic zijn ploeg niet alleen naar een bekerzege op FC Utrecht, maar ook naar een plekje op onze wallpaper. Want zeg nou zelf: er zijn toch maar weinig spelers die mooier en puurder juichen dan onze captain? Gebalde vuisten, emotie, oerkreet, alles!

Hoog tijd dus om de achtergrond van jouw telefoon op te fleuren met een juichende Tadic! Stuur ons vooral screenshots na het installeren van de wallpaper, dat vinden we leuk!

Wallpaperutrechttadic

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >