Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze kerstpuzzel!

De kerst is in aantocht en dan weten onze trouwe leden wel hoe laat het is! Juist, tijd voor de Ajax Life kerstpuzzel. Je mag weer flink aan de slag tijdens de feestdagen en we hebben een fraai prijzenpakket voor je samengesteld!

03 december 2020 - 09:00
Kerstpuzzel800
Dit lijkt ons prima tijdverdrijf zo rond de feestdagen! © Ajax Life

Onze puzzelmaker heeft weer zijn best gedaan om een uitdagende puzzel te maken. Daar komen natuurlijk de hoogtepunten van kalenderjaar 2020 in terug, maar ook je algemene voetbalkennis wordt op de proef gesteld. Reken maar dat dit een prima tijdverdrijf is zo rond de feestdagen! 

Naast een stukje bezigheidstherapie, puzzel je ook voor toffe prijzen. Zo maak je onder meer kans op een Ajaxborstbeeld, een Ajaxmondkapje of een setje spelerskaarten. Dat is al prima, maar we geven ook thuis- en uitshirts weg, evenals verschillende Ajaxboeken. Verder kun je trainingsshirts en -polo's uit zowel de thuis- als uitcollectie winnen.

Je vindt de puzzel op pagina's 80 en 81 van het nieuwe magazine Ajax Life. Vul als je bent uitgepuzzeld onderstaand formulier in. Vergeet niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat, deze vind je achter op je clubcard. Meedoen kan tot en met 15 januari 2021.

Succes!

Ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life en Ajax-mondkapje!

  • Het formulier kon tot 15-1-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >