Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een steelbook cover voor FIFA 21!

Heb jij FIFA 21 al, maar wil je het spel als het in de kast staat wat extra allure geven? Dat kan met de speciale steelbook cover van Ajax, die je via deze prijsvraag kunt winnen! Kortom, als dit jou een mooie aanwinst lijkt, dan hopen we dat je aandacht is gewekt!

03 december 2020 - 08:23
Fifacover800
Dit is 'm, de steelbook cover! © AFC Ajax

De eDivisie is weer van start gegaan en Ajax hoopt, onder aanvoering van Dani Hagebeuk, dit keer wel weer kampioen te worden. Het is al twee keer eerder gelukt. Grote kans dat jij FIFA 21 ook al hebt opgestart, want het zijn donkere dagen en er zit tijdens de corona-pandemie weinig anders op.

Omdat het kastje met spellen ongetwijfeld regelmatig wordt geopend, is het wel zo fijn als je een beetje leuk uitzicht hebt. Nou, dat kunnen we regelen. Wij mogen in totaal tien steelbook covers voor FIFA 21 verloten onder onze leden, van zowel Ajax Jonge Schare als Ajax Life.

We willen direct even benadrukken dat het hier puur om een cover gaat en dus niet om het spel zelf. Bovendien is de cover alleen geschikt voor cd's, dus voor de varianten van PlayStation, Xbox en pc. Let op: meedoen kan tot en met 24 december. We nemen kort erna contact op met de winnaars.

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Je vindt je lidnummer op je clubcard.

Prijsvraag: wie won vorig seizoen de Ziggo eBattle en speelt dit seizoen met Dani Hagebeuk namens Ajax in de eDivisie?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >