Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 4: Opwarmen voor een spannend weekje

Dit jaar geen surprises op Pakjesavond? Dan begin je als lid van SV Ajax toch gewoon lekker aan ons nieuwste magazine! Ajax Life 4 ligt vanaf vrijdag 4 december exclusief op jouw deurmat. Een voorproefje!

03 december 2020 - 08:23
Cover Ajax Life 4 1200
Antony siert de cover van Ajax Life 4!

Antony siert in deze donkere decemberdagen onze kleurrijke cover. De Braziliaan imponeert geregeld en heeft alles in zich om na de winterstop uit te groeien tot een sensatie. In deze editie laat hij zich ondervragen door onze leden en verklaart hij onder andere zijn tatoeages.

We praten ook uitgebreid met de populaire Davy Klaassen. De Hilversummer voetbalt weer in vertrouwde omgeving. Een vrolijk voetbalgesprek over de onschatbare waarde van het normale, het gemis van supporters, clubkleuren en zijn nieuwe rol in de ploeg.

Jurriën Timber behoort sinds dit seizoen vast tot de A-selectie. Hij kreeg dit seizoen het rugnummer twee toebedeeld. Welke route legde hij tot nu toe af en hoe lastig is het de laatste stap te zetten in een presterend elftal?

Als officieel magazine van de Supportersvereniging Ajax staan we natuurlijk uitgebreid stil bij het twintigjarige jubileum van onze jongste ledentak: de Ajax Kids Club. De redactie maakte een mooie compilatie van de vele hoogtepunten sinds 2000.

Daarnaast staat huiscolumnist Sonny Silooy in zijn maandelijkse bijdrage uitgebreid stil bij het overlijden van Tonny Bruins Slot. Mannen van de anekdote. De oud-speler richt zich nog een laatste keer tot zijn oud-trainer.

Over de goeie ouwe tijd gesproken: De fanatieke Ajaxsupporters Henk en Adri van Welie hadden als conciërgefamilie begin jaren negentig letterlijk de sleutels van Ajax in handen. Zoon Richard vertelt over het bijzondere rood-witte huwelijk van zijn ouders en onthult een paar mooie anekdotes!

We vonden het hoog tijd bij te praten met de inmiddels 37-jarige John Heitinga. Hoe kijkt hij terug op zijn afgelopen vier jaar bij de oudste Ajaxjeugd? Hoe ontwikkel je talent in coronatijd? Welke toekomstplannen heeft hij? ‘Ik teken altijd voor één jaar.’

Onze Meersche Held is ditmaal Edo Ophof. De 193-voudig Ajacied won in zeven seizoen met Ajax evenzoveel prijzen. Een mooie kerel, met mooie verhalen. ‘Ajax is een stad, waar het vroeger een dorp was.’

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >