Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ons fotoverslag levert ook geen punten op, maar wél prachtige plaatjes

Liverpool - Ajax. Het is een affiche om op voorhand je vingers bij af te likken. Maar of er uiteindelijk veel blijft hangen van de nipte 0-1-nederlaag op Anfield? Mwoah, vermoedelijk niet. De confrontatie leverde wel mooie foto's op en die serveren we graag voor je uit.

02 december 2020 - 10:14
Klaassen 1200
De bal niet in het net, Klaassen zelf wel. © Pro Shots

Europese uitwedstrijden kunnen om uiteenlopende redenen op je harde schijf gebrand worden. Om er nooit meer van te verdwijnen. Liverpool-uit had zo'n duel kunnen zijn, maar een dag later weten we dat deze confrontatie snel zal vervagen.

Wat blijft hangen is de fout van Andre Onana. Maar verder? De lege tribunes stemden al droevig. Supporters die Ajax graag volgen in Europa, zaten nu thuis op de bank. Met nootjes en een pijpje bier. Herinneringen maak je in het stadion, niet thuis op de sofa.

En de wedstrijd zelf? Die was ook niet memorabel. We hoopten op samba op de vleugels, maar dat bleef uit. Ajax deed zichzelf tekort, want de ploeg speelde echt wel naar behoren. Slordig was het echter soms ook, vooral aan de bal. Elk balverlies was gelijk alle hens aan dek met de snelle omschakeling van de Engelsen.

Het tweeluik met Liverpool herinneren we ons vooral als de wedstrijden waarin Ajax zichzelf tekort deed en knullig verloor door eigen toedoen. Wat een duel op Anfield wel oplevert, is mooie foto's. Dat absoluut.

Bekijk onderstaande platen van Pro Shots maar!

Ondanks de nederlaag speelde Ajax best aardig. Individueel werden er zelfs enkele goede prestaties neergezet. Daarom hebben we onze stembussen geopend en kun jij stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Wie wordt het?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >