Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 4: win boek SHIRT, Ajax Amsterdam of Koemans keuzes!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

03 december 2020 - 08:23
Boekenal3 800
Heb jij nog ruimte in je boekenkast? © Ajax Life

In het vierde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben. 

We beginnen met de uitgave van David Endt, die in het boek SHIRT 55 authentiek verworven schatten uit zijn rijke shirtselectie selecteerde en bundelde tot een prachtig boekwerk. De adoratie druipt werkelijk waar van de pagina’s. SHIRT bestaat uit prachtfotografie die is gekoppeld aan mooie, veelal onbekende en persoonlijke verhalen.

Verder geven we exemplaren van Ajax Amsterdam weg, waarin samensteller Sam van Clemen een zo compleet mogelijk boek over Ajax heeft geprobeerd te maken. We moeten wel bekennen dat het bundelwerk vooral een bijeengeraapt geheel van al eerder verschenen materiaal is. Het boek is op voorhand geen must have, maar wellicht daarom tóch nog een collectors-item.

Tot slot maak je kans op het boek Koemans keuzes. In dit aangename boek gaat Patrick Bernhart op zoek naar de succesformule van de trainer. Wat doet hij anders dan de anderen? Koeman is immers een speciale in het voetbal, als speler én als trainer.

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 4 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vierde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 24 december. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen. 

Prijsvraag: hoe heet het zoontje van Antony?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Het lidmaatschap is nu inclusief een Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >