Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Ajax - PEC Zwolle!

Ajax speelt zaterdag 12 december thuis tegen PEC Zwolle. De aftrap is om 20.00 uur. Voor dit toffe duel zoeken we weer stoere ballenjongens en -meisjes! En ballendesinfecteerders, want zo gaat dat tegenwoordig!

27 november 2020 - 10:41
Ballenjongens Ajapec 1200
Jij maakt kans om Ajax van dichtbij aan het werk te zien! © De Brouwer

Ajax draait lekker hè? Echt, wat een heerlijke doelpuntenregen steeds. De spelers vermaken ons uitstekend, alleen zonder supporters op de tribune. Dat komt natuurlijk door corona. Daarom moeten we ons cluppie thuis volgen, op de bank en voor de tv.

Of toch niet? Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij er misschien toch bij zijn, als PEC Zwolle langskomt. Langs de lijn in de lege Johan Cruijff Arena. Als ballenjongen of -meisje. Je taak ziet er in deze coronatijden wel een tikje anders uit.

Hoe dan ook, om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. 

Word jij als winnaar uitgenodigd? Dan zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, mag je natuurlijk evengoed genieten. Zouden wij ook doen! Oh ja, je taak is ook om uitgespeelde ballen te desinfecteren, want corona!

Over corona gesproken: er mag dus geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal drie winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 30 november. We nemen kort erna contact op met de winnaars.

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Je vindt je lidnummer op je clubcard.

Prijsvraag: op 13 maart 2019 won Ajax met 2-1 van PEC Zwolle. Wie maakte het tweede Ajaxdoelpunt?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >