Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Puzzelstukjes Ajax en Klaassen passen ook prima op onze wallpaper!

Niet alleen de wedstrijden, ook de wallpapers volgen elkaar in hoog tempo op. Dat is een goed teken, want dit vertelt dat Ajax zijn wedstrijdjes wint. Precies dat is wat het op dit moment moet doen in de eredivisie. Onder aanvoering van Davy Klaassen liet Ajax inderdaad geen steekje vallen!

29 november 2020 - 10:28
Klaassenwallpaperemmencar
Dit is de plaat die we hebben opgepoetst. Kijk maar! © Pro Shots

En dus kiezen we voor Klaassen op de wallpaper. Het zal niet de meest emotionele wallpaper van 2020/2021 worden, want daarvoor was het bezoekje aan FC Emmen (0-5) niet boeiend genoeg, maar toch. Laten we inzoomen op de diepere laag.

Wat is Klaassen toch belangrijk voor deze ploeg! Klaassen zelf vertelt dat de selectie is verbeterd in de periode dat hij elders was, maar Klaassen zelf is ook een stukkie beter geworden. Ajax en het kind van de club maken elkaar nu nog beter en beter. Prachtig om te zien!

De rol van Davy aan De Oude Meerdijk loog er opnieuw niet om. Hij verzorgde niet alleen de openingstreffer, maar zette die aanval ook zelf op. En dan die assist in aanloop naar de 0-2... Prachtig, prachtig, prachtig! En ja, natuurlijk was het Emmen-uit. Maar toch!

De Ajacieden konden het vroeger zomaar moeilijk hebben, hoor, op zulke avondjes kort voor belangrijke potjes in de Champions League. Dit lijkt voltooid verleden tijd. Ajax heerst, Ajax is superieur en Ajax wint telkens met ruime cijfers. Dit keer dus 0-5.

Maar nu gaat het erom spannen: hoeveel wallpapers kunnen we de komende twee weken maken na Europese potjes? Eentje kan al genoeg zijn, maar dan moet het gevoel voor timing wel kloppen. In de tussentijd dagen we je uit om deze wallpaper van Klaassen te installeren als nieuwe achtergrond op je telefoon. Kom maar door met die screenshots!

Wallpaperemmenuit

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >