Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heracles-thuis komt nog te vroeg voor gekwetste Antony...

Ajax kan tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet beschikken over Antony. De Braziliaan viel twee weken terug tegen FC Utrecht (0-3) uit met een blessure aan zijn hamstring en is nog niet volledig hersteld.

20 november 2020 - 18:59
Antonyheraclescar
We moeten geduld opbrengen voor dit beeld... © Pro Shots

Het ging tijdens de laatste minuut van de eerste helft mis met de smaakmaker op de rechterflank, waarna hij zich moest afmelden voor de wedstrijden van de Braziliaanse olympische ploeg. En niet zomaar, zo blijkt nu. Hij is nog niet fit genoeg om een wedstrijd te spelen.

Wanneer wel? Dat is afwachten geblazen. Bedenk even dat woensdag al de terugronde van groep D in de Champions League begint wanneer FC Midtjylland op bezoek komt. Vorige keer was de aanvaller nog trefzeker. Binnen een minuut na de aftrap om precies te zijn.

Er staat enkele weken voor het herstel van een verrekking in de hamstring en hoewel Antony zich op het veld vertoonde, sloot hij nog niet aan bij de groepstraining. En dat is toch echt een vereiste, voordat de medische staf van Erik ten Hag besluit dat je weer fit bent.

Het lijkt er verder op dat alle Ajacieden de interlandperiode met positief gemoed hebben doorstaan. Er zijn geen extra blessures gemeld en nu is het op basis van de gebruikelijke testronde eventjes afwachten of zich geen nieuwe coronabesmettingen voordoen. Laten we hopen van niet!

Het uitvallen van Antony zorgt er nu wel voor dat we gerichter aan de slag kunnen met Ten Hags elf. Huh, Ten Hags elf? Oh, jazeker?! Dat is de toepassing in onze app die jij ertoe in staat stelt om zelf je ideale opstelling te maken richting Ajax - Heracles.

Deze wedstrijd begint zondag al om 12.15 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >