Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: eindelijk weer aan de slag met opstelling knutselen!

Twee weken, drie interlands en toch voelde het als leegte... Grote leegte! Maar gelukkig wordt het clubvoetbal snel hervat! Ajax neemt het zondag (aftrap 12.15 uur) op tegen de Heraclieden uit Almelo. En dus wordt het tijd om Ten Hags elf op te starten!

20 november 2020 - 15:16
Hagselfheraclescar
Eens zien of Ten Hag ook na Heracles-thuis zo voldaan kijkt. © Pro Shots

De puzzelstukjes lijken qua optimale basiself voor Erik ten Hag langzaam op hun plek te vallen, maar misschien heb jij wel een heel andere kijk op de gang van zaken. Laat het vooral weten, want nieuwe invalshoeken zijn altijd welkom!

Hier komt nu nog eens specifiek bij dat er opnieuw opgestart moet worden, pal na de interlands. Wie weet wordt er nog wel wat spelers rust gegund. En we weten nog niet bepaald zeker of Antony beschikbaar is. Hij viel twee weken geleden uit met klachten aan de hamstring.

Aangezien er een pittig programma op komst is, met vooral belangrijke Europese wedstrijden, kan het zomaar gebeuren dat Antony of één van zijn vrienden wordt gespaard. Hou hier dus rekening mee bij het formeren van jouw ideale formatie, want er wordt soms veel van een trainer gevraagd.

Overigens weten we van de openingswedstrijd van seizoen 2018/2019 dat je niet te veel spelers moet sparen tegen Heracles Almelo, want dan kun je het deksel lelijk op je neus krijgen. Dit keer moet Ajax een potentieel bananenschilletje zien te omzeilen. Help jij mee? Start dan onze app om jouw Ten Hags elf samen te stellen!

Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan snel! Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de ontmoeting met Heracles. Vervolgens is het slechts een kwestie van de tactiek bepalen en de poppetjes naar de juiste plek slepen.

Opstelling klaar? Deel 'm dan via socials met de toevoeging #tenhagself! Grote kans dat andere Ajacieden er ook iets van vinden of dat je stuit op leuke alternatieve ideeën. Iedere Ajacied heeft zo zijn eigen ideeën over de opstelling, wedden?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >